Deze activiteit is coronaproof!

Werken aan persoonlijke en teamontwikkeling met deze actieve werkvorm. In duo’s of kleine groepjes lopen deelnemers met een GPS langs verschillende waypoints. Iedereen bepaalt een eigen route. Op inspirerende plekken staan tasjes met opdrachten en prikkelende vragen rond vooraf afgesproken thema’s. De deelnemers gaan met elkaar in gesprek en wisselen beelden met elkaar uit.

GPSen voor De Lerende OrganisatieMet de GPS Bezinningsloop wordt op een laagdrempelige manier aan het vertrouwen tussen collega’s gewerkt. Vertrouwen vormt de basis van samenwerking volgens Patrick Lencioni. Deelnemers ervaren wat het brengt om over andere onderwerpen met elkaar te praten dan de vakinhoud.

De GPS Bezinningsloop is de afgelopen jaren o.a. ontwikkeld voor:

  • trainees, om hun persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten in beeld te krijgen;
  • teams, om de samenwerking te bespreken;
  • een commerciële afdeling om het thema inspiratie onder de loep te nemen.

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona