Nieuwsupdate juli 2020
Actief in de nieuwe werkelijkheid

Met nieuws over;

Actief in de nieuwe werkelijkheid

We zijn weer echt aan de slag! Zo organiseerden we voor 60 studenten van de HAN een online gastcollege inclusief actieve werkvorm, zijn onze outdoor werkvormen getest op haalbaarheid met 1,5 meter en inmiddels voor meerdere opdrachtgevers ingezet. Onder andere bij De Baak.  De werkvorm Vitaliteit & bevlogenheid in 1 dag is nu ook geheel vanuit huis te volgen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Je leest het hieronder.

Online met 60 studenten

Begin juni organiseerden collega’s Wouter en Sabine een online gastcollege voor 60 studenten Toegepaste Psychologie van HAN hogeschool. Samen namen ze de studenten mee in de wereld van ervaringsleren. Een gastcollege over ervaringsleren is in onze ogen natuurlijk niet compleet zonder actieve werkvorm! In een aantal digitale ‘breakout-rooms’ gingen de studenten aan de slag met een kenmerkende Outing Holland opdracht met de titel ‘Droomhuis’ op een digitaal whiteboard. Een geschikte werkvorm om, ook online, thema’s als samenwerking, communicatie, besluitvorming en leiderschap zichtbaar en bespreekbaar te maken. Ook met grote groepen dus!

online workshop in beeld

Enkele reacties na afloop;

    • ‘… Zeer compleet gastcollege mét ervaringsleren en interactie. Dank voor de inspiratie.’
    • ‘Super fijn hoe jullie enthousiasme uitgestraald wordt naar iedereen! Fijn dat we zo actief met procesbegeleiding bezig konden :)’
    • ‘Was erg interessant, bedankt!’

Nieuwsgierig geworden om ook met jouw team online ervaringsgericht te werken aan teamontwikkeling? Bel of mail ons, we denken graag met je mee.

Outdoor training 1,5 meter proof

Coronaproof werkvormIn onze vorige nieuwsbrief riepen we het al; ‘We mogen weer naar buiten‘ en inmiddels zijn de eerste trainingen in de buitenlucht alweer achter de rug. Hier en daar hebben de oefeningen een aanpassing gekregen om aan de 1,5 meter te kunnen voldoen. De aangepaste oefeningen hebben we uitvoerig getest samen met een aantal trainers van De Baak. Met succes! De oefeningen zijn klaar voor de 1,5 metercontext. Zo kunnen we in combinatie met onze Corona do’s & don’ts een veilige leeromgeving in de buitenlucht blijven aanbieden. En wat was het weer een feest om buiten bezig te zijn!

Heb je ook zo’n zin om naar buiten te gaan met je team(s)? Kijk eens naar Re-connect your team(s).

Vitaliteit & Bevlogenheid thuis

Vitaal zijn en bevlogen. Wie wil dat niet? We weten allemaal dat we – als het gaat over vitaliteit – soms keuzes maken die minder goed voor ons zijn. Om echt stil te staan bij je ingesleten gewoontes en te (her)ontdekken waar jij energie van krijgt en hoe je dat direct om kunt zetten in concrete acties, hebben we een programma over Vitaliteit en Bevlogenheid ontwikkeld. We zetten het programma regelmatig in bij langdurige ontwikkeltrajecten, waaronder Young Talent Programma’s. En afgelopen maand voor het eerst online! Net zo leerzaam, net zo vitaal, net zo bevlogen en bovenal interactief. Vanaf nu dus on- en offline beschikbaar!

Re-connect your team(s)!

Outing Holland ontwikkelt uniek (corporate) aanbod voor teambuilding!

Nu we langzaam maar zeker de ‘online-corona-samenwerking’ achter ons laten, groeit de behoefte bij teams om elkaar weer ‘in het echt te zien’. Om in het echt weer even opnieuw te verbinden. Samenwerken anders dan vanachter schermpjes. Voor deze behoefte hebben wij een bijzonder programma ontwikkeld; Re-connect your team(s). Een kant en klare actieve teambuildingsdag om elkaar weer te ontmoeten en samen dingen te doen op het kruispunt van leuk en leerzaam. Alles op een centraal gelegen locatie in Nederland en coronaproof uiteraard!

We bieden deze geheel verzorgde dagen per 5 of per 10 aan via een strippenkaart. Anders gezegd; je koopt als organisatie 5 of 10 dagen in en als er teams in je organisatie zijn die behoefte hebben aan een dag “re-connecten”, dan is één telefoontje aan ons genoeg om het te regelen. Door 5 of 10 dagen in te kopen bespaar je tot wel 30% op de normale prijs. En – voor organisaties die hiermee te maken hebben – het totaalbedrag is ook nog eens ruim onder aanbestedingsgrens. Klik hier voor meer info.

Wil je meer weten over het programmaopzet, locatie, thema’s, werkwijze, et cetera, stuur ons dan even een mailtje. Heb je wel interesse in het programma, maar niet in de strippenkaart? Ook die optie is bespreekbaar. We zijn je graag van dienst!

Online als offline niet kan

Wij geloven in de fysieke ontmoeting. Impact en beweging creëren door elkaar in ‘real-life’ te treffen. De afgelopen tijd heeft helaas laten zien dat offline bij elkaar komen niet altijd praktisch mogelijk is. We hebben daarom verschillende (aanvullende) programma’s en ervaringsgerichte werkvormen ontwikkeld die we ook in kunnen zetten als we niet fysiek bij elkaar kunnen komen. Ter inspiratie; 

Net even anders, maar zeker zo krachtig.

Deel je FEEDBACK!

Help je onze toekomstige klanten aan een eerlijk beeld over Outing Holland? Laat een Google Review achter! Enige wat je nodig hebt is een google-account, geef die sterren en deel je feedback over onze (recente) samenwerking. We waarderen je hulp!
Google review sterren