Update: 1 juli 2021

Corona do’s & don’ts

Met de versoepelingen van 26 juni jl. zijn de mogelijkheden om als groep weer bij elkaar te komen eenvoudiger geworden. Alle locaties zijn weer open, we kunnen met grote groepen binnen en buiten werken, de horeca openingstijden zijn weer normaal, we hoeven geen mondkapje meer te dragen en we mogen weer naar kantoor! Fijn!

Toch hebben we nog wel rekening te houden met een aantal zaken. We hebben ze voor je op een rij gezet. Tijdens onze programma’s…

  • Veiligheidscheck coronahouden we 1,5 meter afstand*
  • bieden we passende en uitdagende werkvormen die uitvoerbaar zijn op 1,5 meter
  • blijven zowel trainers als deelnemers natuurlijk thuis bij corona gerelateerde klachten
  • stellen we de nodige hygiëne middelen beschikbaar zoals handschoenen en reinigings- en desinfectiemiddelen

Sneltest vooraf
Het is mogelijk om als groep vooraf een sneltest te laten afnemen? Lees hier meer over de mogelijkheden.

*Coronatoegangsbewijs
Een bijeenkomst waarbij je geen 1,5 meter afstand hoeft te houden? Het kan met behulp van een coronatoegangsbewijs. Deelnemers dienen in dat geval te beschikken over een testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Op de website van de overheid lees je er meer over. Alleen geschikt voor locaties waar we exclusief zitten.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Eigen risico

Deelnemen aan een activiteit georganiseerd door Outing Holland geschiedt te allen tijde op eigen risico. We richten de activiteiten zo in dat de kans op een Covid-19 besmetting zo klein mogelijk is. Het is aan de deelnemers om de basisregels (goed handen wassen, 1,5 meter afstand houden en thuisblijven bij klachten) te volgen.

Laser oefening op afstand

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona