Voor het zichtbaar en bespreekbaar maken van gedrag zijn outdoor trainingen ideaal. Outdoor trainingen zijn doelgerichte en krachtige trainingen in de buitenlucht die je ‘raken’. Waar je overigens niet(!) persé sportief voor hoeft te zijn.

We beschikken over een enorme diversiteit aan outdoor-opdrachten om met specifieke thema’s aan de slag te gaan. Denk aan thema’s als samenwerking, leiderschap, veranderen, teambuilding, LEAN, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Van het bouwen van een constructie met palen & touw tot het oversteken van een denkbeeldige rivier. We helpen je graag bij het vinden van passende outdoor-opdrachten.

Alle activiteiten voldoen aan een aantal belangrijke principes. Zo wijken ze af van de dagelijkse praktijk, zijn ze haalbaar en kan iedereen meedoen.

Daarnaast is er bij elke training een duidelijke rolverdeling. Er gaat altijd minstens één instructeur mee die zich alleen bezighoudt met de opdrachtinstructie, materiaal, logistiek en veiligheid. De trainer kan zich hierdoor volledig concentreren op de gedragscomponent. Na elke opdracht vindt er een nabespreking plaats, waarbij niet alleen het groepsproces bespreekbaar wordt gemaakt, maar ook het individuele gedrag van elke deelnemer aan de orde komt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een outdoor training?
Bel of mail ons en we nemen je graag mee in de wereld van outdoor trainen!!

Ja, ik wil meer weten over outdoor training

Mogelijke werkvormen

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen