Op 12 oktober 2017 was het zover, de 2e editie van de Dag van de Teamontwikkeling. De ingrediënten: nieuwsgierige deelnemers, gevarieerd programma, sfeervolle locatie en plezierig samenwerken. We kijken terug op een sfeervolle dag waar teamontwikkeling in het middelpunt stond.

Al bij binnenkomst werden de deelnemers verrast door de sfeer van de Metaal Kathedraal te Utrecht. Hoewel bezoekers de hele dag mochten aanschuiven (festivaleditie), was het merendeel toch bij de start al aanwezig.

Gevarieerd programma

Met een gevarieerd aanbod was er voor ieder wat wils. Zo was er de mogelijkheid om de nieuwe werkvorm Looking Back, Going Forward (Roeien) te proberen. Maar ook workshops als bijvoorbeeld Zakelijk tekenen, diverse klanten aan het woord, Eerste Hulp bij Teamontwikkeling of een workshop over Duurzaam samenwerken. De workshop van collega Thomas getiteld Aannames, verwachtingen en groepsvorming bleek een echte publiekstrekker. Hij nam gasten tijdens een interactief uur mee aan de hand van kijk- en doe-opdrachten.

Dans in de avondDans tijdens Dag van de Teamontwikkeling 2017

Het avondprogramma bestond uit een diner aan lange tafels, waarna collega Remko samen met Mondo Leone de werkvorm Verhalen Vertalen verzorgde. Daarna was het de beurt aan Peter Rombouts die met dans de sfeer van de dag prachtig samenvatte en het publiek in het dansen mee wist te krijgen.

Plezierig samenwerken

We kijken samen met Mensen in Bedrijf terug op een geslaagde 2e editie, waarbij we hopen deelnemers te hebben geïnspireerd om aan de slag te gaan met teamontwikkeling in of met hun eigen team(s)!

In beeld

Visueel ingesteld? Bekijk dan snel de foto’s op facebook.

Volgend jaar weer!

Was je er niet bij? Of wil je iets dergelijks nog een keer meemaken? Volgend jaar volgt de 3e editie! Zodra de datum bekend is, delen we dit via onze nieuwsbrief. Tot dan!