Nu we langzaam weer naar normaal lijken te gaan, komen de de aanvragen weer binnen. Fijn! We zijn blij dat we onze bestaande en nieuwe klanten weer van dienst kunnen zijn en dat we weer makkelijker live met groepen aan de slag kunnen. De recente versoepelingen maken ook dat we onze corona do’s en don’ts hebben aangepast. Je leest het hier.

De zomervakantie is, zoals bij vele organisaties, bij ons een moment om op te laden en ons klaar te maken voor het najaar. Een najaar waarbij we veel teams zullen gaan helpen om te re-connecten. Je leest er hier alles over. De planning loopt langzaam vol, dus heb je behoefte om met je team aan de slag te gaan? Wacht dan niet te lang met inplannen!

Ken je trouwens iemand die geschikt zou zijn om bij Outing Holland te werken? Stuur dan vooral onze vacature door of tip ons! Vanwege de toenemende drukte kunnen we namelijk een aantal goeie en leuke instructeurs erbij hebben.

Benieuwd waar je onze collega’s deze zomer tegen zou kunnen komen? Je kan één van ons zomaar tegenkomen op de Nederlandse wateren, in Limburg, in Zwitserland & Italië, in Bunnik, Scandinavië of inFrankrijk.

Fijne zomer!

Groet,
Team OUTING HOLLLAND