Handen aan de slag met lego

Deep Lego; Deep Democracy en Lego

Overtuigd van de werking van Deep Democracy zijn wij er volop mee aan de slag. Naast mooie trajecten en goede ervaringen, valt ons ook de taligheid van de instrumenten en werkvormen op. Check-in, gesprekken op voeten, pijlen gooien en Let`s talk. Het is allemaal taal.

Voor de mondige medemens prettig en afdoende. Voor hen die wat minder talig zijn wellicht wat lastiger. Wat gebeurt er als we Deep Democracy en een visuele, beeldende werkvorm combineren? Lego ® Serious Play ® (LSP) werkt met modellen en gedeelde modellen waarmee je iets uitdrukt, rollen, ideeën, wensen en wat niet eigenlijk? Bij Lego spreek je met je handen, in verbinding met hoofd en hart.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ervaren DD practitioners en LSP facilitators die met ons het experiment aangaan. We combineren Deep Democracy en Lego ® Serious Play ® als experiment om de taligheid te verminderen. Niet omdat we de wijsheid hebben hoe het werkt, maar omdat we nieuwsgierig zijn naar wat het ons brengt.

Wanneer: 12 oktober 2016
Waar: Outing Holland, Bartoklaan 11 Utrecht
Tijd: 13.00 – 17.30 uur

Denk en doe je mee?

Ben je DD practitioner of LSP facilitator en lijkt het je leuk om mee te doen aan het experiment? Meld je dan aan via info@outingholland.nl. We willen de groep niet te groot maken, dus er is een beperkt aantal plekken.

Groet,

Thomas de Vries, Sabine Mastwijk, Remko Sietsma