Beleef_de_zandbakHet klinkt misschien nog ver weg, de zomervakantie.. Toch hebben wij al een top idee voor na de vakantie.  

Wil je na je vakantie een heerlijk begin maken met je werk? Krijg dan een boost door een dag workshops te beleven in De Zandbak. Een dag in De Zandbak staat garant voor leren en ontmoetingen die je bij blijven.

Dit jaar vindt zomerfestival Beleef de Zandbak voor de tweede keer plaats. De Zandbak staat symbool voor spelend leren en is bedoeld voor iedere professional die zich met leren en ontwikkelen bezig houdt. Als specialist in ervaringsleren is Outing Holland partner van dit festival. 

Twee dagen lang kun je leren, delen, opladen, genieten én netwerken. Samen met je vakgenoten – HR(D) professionals, programmamakers, trainers, coaches en adviseurs – collega’s en vrienden kun je genieten tijdens de diverse innovatieve workshops en activiteiten op een mooi plekje in Twente: De Zwanenhof in Zenderen.

Tijdens de tweede editie, verzorgt Outing Holland onder andere workshops over Verdraaide Organisaties, Do’s & Drones en Deep Democracy. Lerend spelen, spelend leren.

Vanaf 1 maart 2016 is aanmelden mogelijk. Meld je dus snel aan, want zomerfestival De Zandbak is het event waar je geweest moet zijn als je nieuwe ontwikkelingen op het gebied van leren wilt volgen. Voor meer informatie: check de website van Zomerfestival de Zandbak.

Leuk om je in de Zandbak te ontmoeten én om samen een leuke en frisse start te maken na de zomervakantie.