Deze activiteit is coronaproof!

Elk idee, is een goed idee!

Stel je zou iedereen in je bedrijf of instelling vragen of hij/zij een goed idee heeft ter verbetering van de organisatie, hoeveel ideeën zouden er dan worden verzameld?

Dit is het uitgangspunt van ons verbeterprogramma “Innovation Lab.”. Het programma is verdeeld over enkele bijeenkomsten waarbij de deelnemers in teams aan de slag gaan met het uitwerken van eigen(!) ideeën, oplossingen of verbetersuggesties. Aan de hand van eenvoudige tools (denk aan: de Managementtrechter, het Innovatiewiel, Creadox, Disney Rooms, stakeholderanalyse, etc.) worden de deelnemers uitgedaagd om hun ideeën passend te maken in hun eigen, dagelijkse werksituatie. Naast de inhoudelijke uitwerking van de ideeën is ook de samenwerking in de verbeterteams onderwerp van reflectie.

De finish van het Innovation Lab. is een feestelijke ‘Grande Finale’. Op deze dag presenteren de verbeterteams hun uitgewerkte ideeën op originele wijze aan collega’s, klanten, vakjury’s of directies. Deze eindstreep is natuurlijk vooral de startlijn voor de implementatie van de uitgewerkte ideeën.

Wil je het verbeter-denken in je organisatie op een waarderende wijze ontwikkelen?, het potentieel van je mensen meer benutten?, nieuwe wegen inslaan?, je mensen ‘out of the box’ leren denken?, of gave dingen bedenken om je organisatie futureproof te maken? Dan is het Innovation Lab. een zeer geschikte werkvorm.

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona