In de nieuwsbrief van april 2015, hebben wij je verteld over een reeks van masterclasses in leiderschap, geïnitieerd vanuit Duurzaam Nieuw Organiseren en georganiseerd door NVO2. Er staan zes masterclasses in de planning. Vanuit verschillende perspectieven wordt gekeken naar leiderschap. En daarvan mogen wij er één verzorgen.

leadershipReden voor deze masterclasses is de veranderende omgeving, welke ontwikkeling vraagt van organisaties en hun leiders. Waarvoor zijn wij een onderneming? Wat willen we ten diepste bijdragen aan onze leefwereld? Wat is de bedoeling van deze onderneming, dit team, dit individu? Volgens Verdraaide Organisaties, van Wouter Hart, raken organisaties verdwaald in de systeemwereld. Een wereld waar het is gaan draaien om de regels en procedures, in plaats van de bedoeling.

BesluitvormingDeze ontwikkeling doet organisaties vragen om nieuwe vormen van leiderschap. Andere benaderingen, invalshoeken en vaardigheden. Op donderdag 11 juni 2015 benaderen wij het thema leiderschap vanuit Deep Democracy. Via dit gedachtegoed krijg je handvatten aangereikt voor verbindend leiderschap en het nemen van duurzame besluiten. Kom naar deze masterclass en ontwikkel jezelf als leider, professional en/of trainer. Meld je aan via Babette Bajema.

Deep Democracy zetten wij ook regelmatig in voor andere thematieken. Wil je meer weten over hoe het gedachtegoed ingezet kan worden? Lees op onze website meer over Deep Democracy of neem contact op met onze collega Sabine Mastwijk.