Evenementen 2018

In 2018 kun je ons op diverse evenementen tegenkomen. Hieronder een overzicht van de diverse events (voor zover nu bekend) en een korte uitleg over de bijdrage die we aldaar zullen leveren.

3 maart  FAALFESTIVAL
Het eerste Nederlandse Faalfestival gaat niet over successen, maar over mooie missers en andere blunders. Tijdens het festival in Tivoli Vrendeburg te Utrecht, zal Mondo Leone samen met collega Remko Sietsma de workshop Verhalen Vertalen verzorgen. Verhaal deze keer: De schat van Mondo Leone.
21 maart ZANDBAK LENTE LEZING
Tijdens de Zandbak Lente Lezing leert Faalkundige Remko van der Drift je Fouten maken moed en het toepassen van faalkunde. Welke fouten durf jij te maken in je leven? Waar ben jij bereid voor “op je snufferd” te gaan? Als partner van Beleef de Zandbak zullen we uiteraard ook aansluiten. Als dat maar fout gaat!
28 maart EVENT VERDRAAIDE ORGANISATIES
In zijn nieuwe boek Anders Vasthouden geeft Wouter Hart 9 sleutels voor het werken vanuit de bedoeling. Tijdens dit event zal hij de handvatten delen en leren toepassen. Omdat we betrokken zijn geweest bij de werkvormen in het nieuwe boek, zijn we ook graag aanwezig op dit event en bevelen we deelname van harte aan.
14 juni HET GROOTSTE KENNISFESTIVAL VAN NEDERLAND
De 3e editie van het Grootste Kennisfestival van Nederland vind wederom plaats in Deventer. Het event, georganiseerd door de Regio Academy, zet kennis delen centraal in combinatie met ruimte voor muziek, theater, lekker eten en drinken. Tijdens het festival zal collega Remko Sietsma acte de présence geven.
30 & 31 augustus ZOMERFESTIVAL BELEEF DE ZANDBAK
In 2018 wordt Zomerfestival Beleef de Zandbak voor de 4e keer georganiseerd. Als founding partner van het festival zijn we trots op dit festival ook in 2018. Je kunt rekenen op veel inspirerende en verrassende workshops, onder andere op het gebied van teamontwikkeling en persoonlijk ontwikkeling.
n.t.b. DAG VAN DE TEAMONTWIKKELING
In 2018 organiseren samen met Mensen in Bedrijf de 3e editie van de Dag van de Teamontwikkeling. Datum en locatie worden binnenkort bekend gemaakt op deze website en via onze nieuwsbrief.