Als één van de grondleggers van Zomerfestival Beleef de Zandbak zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de 3e editie eind augustus 2017. Omdat we je graag het hele jaar inspiratie bieden op thema’s als teamontwikkeling, organiseren we op 30 maart 2017 de Zandbak Lente Lezing.

Programma

Tijdens de Zandbak Lente Lezing geniet je van 16.00 uur tot 22.00 uur van een interactieve lezing, een netwerkbuffet en een interactieve workshop.

De lezing wordt verzorgd door Marco Buschman. Marco is een energieke en uitdagende leiderschapstrainer, coach, spreker en auteur van het boek Verbindend Vermogen.

Bekijk snel het volledige programma.

Locatie

De Lente Lezing vindt plaats bij De Zwanenhof te Zenderen; Een bijzondere plek. Van oudsher is De Zwanenhof een retraitehuis waar tot op de dag van vandaag plaats geboden wordt om even stil te staan, om met nieuwe energie en hernieuwde inzichten weer verder te gaan. Perfect om je te laten inspireren dus!

Kosten

Voor € 49,50 per persoon incl. hapje en drankjes (ex.BTW) ben je erbij. Maar let op! Combineer je aanmelding voor de Zandbak Lente Lezing met je aanmelding voor het Zomerfestival Beleef de Zandbak en geniet van het voordeel van een combiticket.

Mis het niet en meld je vandaag nog aan!

Tot 30 maart!