Outing Holland organiseert op zeer veel locaties in zowel binnen- als buitenland teambuildingsactiviteiten. Onze actieve werkvormen tref je vaak op unieke locaties en soms op niet alledaagse plekken aan. Onze teambuildingprogramma’s op het gebied van leiderschap, samenwerking, coaching en communicatie kunnen ook worden uitgevoerd op en rondom Europa’s hoogste trainingstoren: leerzame teambuilding op hoogte!

In al onze programma’s kan iedereen meedoen en spelen fysieke uitdagingen geen cruciale rol, dus ook op deze locatie blijft gewaarborgd dat iedereen een bijdrage kan leveren. Een aantal deelnemers kan naar boven, maar ook op de grond dienen er rollen vervuld te worden. Uiteraard wordt de veiligheid goed in de gaten gehouden en werken wij met speciaal opgeleide begeleiders in en rondom deze trainingstoren van 22 meter hoogte. Daarnaast zal de teamcoach de activiteiten nabespreken en de groepsprocessen evalueren.

De trainingstoren: de enige toren die uitzicht en inzicht combineert. Goed inzetbaar bijvoorbeeld bij onderstaande thema’s:

  • leidinggeven op afstand
  • overzicht houden en communicatie
  • leiderschap en overzicht
  • samenwerken op afstand
  • communicatie met lange lijnen.
Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen