Stage bij Outing Holland / Holland INcompany

Stagiair gezochtOp zoek naar een stage vanaf februari 2023 waar je de kans krijgt om diverse teams/groepen aan het werk te zien op het gebied van samenwerken, communicatie en leiderschap? Op de mooiste plekken in Nederland? Ben je graag actief (buiten) bezig en steek je graag de handen uit de mouwen? Lees dan vooral verder! 

Hoe ziet een stage bij Outing Holland eruit?

Tijdens jouw stage bij Outing Holland / Holland INcompany bieden we je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een afwisselende omgeving. De werkzaamheden hangen af van onze klantvragen en jouw vaardigheden en interesses. In ieder geval nemen we je zoveel mogelijk mee in onze werkzaamheden zodat je een breed beeld krijgt van ons vak. Dus van offerte tot evaluatie. Tijdens je stage word je opgeleid tot instructeur. Als instructeur bied je facilitaire ondersteuning tijdens diverse programma’s en krijg je de kans om met actieve werkvormen, veel verschillende groepen rond thema’s als teamontwikkeling en leiderschap mee te maken. Door onze trainers/procesbegeleiders te ondersteunen kom je in aanraking met vele disciplines van het training- en adviesvak.

We bieden je tijdens je stage veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Omdat we het belangrijk vinden dat een stagiair de aandacht krijgt die hij/zij verdient, is er slechts ruimte om één stagiair per keer te begeleiden. We zoeken iemand die van aanpakken houdt en aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling wil werken. Ben jij dat?

“OutingHolland / Holland INcompany is een mooie plek, met een zeer warm team waar je écht leert door te doen. Ze noemen dat ervaringsleren.. en… het werkt! Er is van alles mogelijk en verschillende collega’s denken graag met je mee. Je word op deze plek opgeleid als echte professional op de werkvloer. Mijn advies? Zorg dat je zelf scherp bent op wat jij wil leren en dan zal het team jou hierbij helpen!” – Huidige stagiair Hidde van der Maat

Eisen

  • Woonachtig in Utrecht of directe omgeving (weten wij uit ervaring)
  • Nauwkeurig, gestructureerd, pro-actief, flexibel, leergierig
  • Persoonlijke leerdoelstellingen (stellen wij hoge eisen aan)
  • HBO / academische opleiding op het gebied van (organisatie) psychologie, mens & ontwikkeling of trainersopleiding
  • 4 dagen in de week, minder dagen in overleg

Overige info

  • Mogelijkheden tot het doen van onderzoek in overleg
  • Stageperiode in overleg
  • Inclusief stagevergoeding

Interesse?

Denk jij dat je geschikt bent om onze nieuwe stagiair te worden?
Stuur een mail met jouw motivatie met C.V. naar info@outingholland.nl.

Terug naar vacatureoverzicht >

Ervaring leert
Klantwaardering
Meer weten?
Contact