Stage Leerzame Teambuilding

Op zoek naar een stage waar je kan leren hoe je met behulp van diverse actieve oefeningen gedrag in groepen zichtbaar en bespreekbaar kan maken? Op de mooiste plekken in Nederland? Ben je graag actief (buiten) bezig en steek je graag de handen uit de mouwen?

Lees dan vooral verder! 

Over Outing Holland

Bij Outing Holland maken we leren leuk en leuke activiteiten leerzaam. Wij ontwikkelen en verzorgen trainingen en procesbegeleiding op het gebied van samenwerken, communicatie, veranderen en leiderschap. Onze werkvormen maken gedrag zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar. Wij noemen dat ervaringsleren of ervarend leren. Dat doen we zowel voor kleine groepen (tot 10 personen) als voor hele grote groepen (meer dan 2000 deelnemers).

Thuisbasis is ons gezellige kantoor in Utrecht waar we met een klein hecht team (vaak hard) werken en een goede woordgrap altijd kunnen waarderen.

Hoe ziet een stage bij Outing Holland eruit?

Tijdens je stage bij Outing Holland bieden we je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een afwisselende omgeving. We nemen je zoveel mogelijk mee in onze werkzaamheden, zodat je een breed beeld krijgt van het training- en adviesvak. Dus van offerte tot evaluatie. Passend bij jouw vaardigheden en interesses.

Tijdens je stage word je ook opgeleid tot instructeur. Als instructeur bied je facilitaire ondersteuning bij de uitvoering van actieve werkvormen op diverse gave locaties in Nederland. In deze rol krijg je de kans om veel verschillende groepen rond thema’s als teamontwikkeling en leiderschap in actie te zien. Door onze trainers/procesbegeleiders te ondersteunen, kom je daarnaast in aanraking met vele disciplines van ons vak.

Wat we zoeken

Stagiair gezocht

We zoeken iemand die….

 • van aanpakken houdt
 • aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling wil werken
  (stellen we hoge eisen aan)
 • nauwkeurig, gestructureerd, pro-actief, flexibel en leergierig is
 • woonachtig is in Utrecht of directe omgeving (weten wij uit ervaring)
 • een HBO / academische opleiding op het gebied van (organisatie) psychologie, mens & ontwikkeling of trainersopleiding doet

Overige info

 • Mogelijkheden tot het doen van onderzoek in overleg
 • Stageperiode in overleg
 • Inclusief stagevergoeding
 • Omdat we het belangrijk vinden dat een stagiair de aandacht krijgt die hij/zij verdient, is er slechts ruimte om één stagiair per keer te begeleiden

“OutingHolland / Holland INcompany is een mooie plek, met een zeer warm team waar je écht leert door te doen. Ze noemen dat ervaringsleren.. en… het werkt! Er is van alles mogelijk en verschillende collega’s denken graag met je mee. Je word op deze plek opgeleid als echte professional op de werkvloer. Mijn advies? Zorg dat je zelf scherp bent op wat jij wil leren en dan zal het team jou hierbij helpen!”

Oud stagiair Hidde van der Maat

Interesse?

Denk jij dat je de stagiair bent die bij ons past? Top!
Stuur een mail met korte motivatie en C.V. naar info@outingholland.nl en we nemen snel contact met je op!

Terug naar vacatureoverzicht >

Ervaring leert
Klantwaardering
Meer weten?
Contact