IMG_9200 bewerkt Welgeteld een week na de jaarwisseling zijn de meesten, waaronder wij, alweer volop in bedrijf. Aan het einde van een jaar en bij het proeven van het nieuwe jaar, kijken we achteruit, in het hier en nu en vooruit. Een hoogtepunt van het jaar 2014 was toch wel de inspirerende werkvormendag, op 20 november 2014. Zoals al eerder genoemd: “een dag én een locatie die je raakt!” En dat blijft, ook na het terugblikken, een juiste omschrijving.

Wij kijken allemaal, inclusief de deelnemers, op een heel eigen manier terug op die dag. Bij de één popt iets anders op dan bij de ander en al die herinneringen samen vormen het nalatenschap van de werkvormendag. Een dag vol prikkelende werkvormen, ondersteunend aan teamontwikkeling.

Inspirerende terugblik 2014 Wij wilden al het leuke en leerzame van die dag levendig houden en tegemoet komen aan diegenen die er niet bij zijn geweest en toch benieuwd zijn. Bekijk de filmimpressie van een inspirerende dag, met inspirerende mensen, op een inspirerende locatie hier!