Met de herfst voor de deur kijken we terug op mooie evenementen afgelopen zomer, waaronder eind augustus 2016 “ons eigen” Zomerfestival Beleef de Zandbak. Een inspirerend en –letterlijk en figuurlijk – warm festival vol spelen leren en lerend spelen. Was je er niet bij? Bekijk dan snel de korte filmimpressie om de sfeer te proeven.

Op 25 en 26 augustus 2016 vond de 2e editie van Zomerfestival Beleef de Zandbak plaats. Gezien het heerlijke (warme) weer konden we veel buitenspelen. Het workshopaanbod was zeer divers en inspirerend. Van Reiss Profile® persoonlijkheidstesten tot Deep Democracy en van Voice Dialogue tot de Hondenspiegel. Te veel om allemaal op te noemen.

In de avond was Leon Giesen – beter bekend als Mondo Leone, filmmaker, muzikant en verhalenverteller – uitgenodigd. Met zijn waargebeurde schatgraaf-verhaal betoverde hij de deelnemers. Storytelling van het mooiste water. Een geweldige toevoeging aan het festival waar nog tot laat in de nacht over werd nagepraat rondom de aanwezige kampvuren.

Als founding partner van Beleef de Zandbak kijken we terug op een geslaagd festival dat zijn bestaansrecht inmiddels heeft bewezen. We kijken nu al uit naar de volgende editie! De volgende editie vindt plaats op 31 augustus en 1 september 2017. Zien we je dan?

beleef de zandbak compilatie