Hoe goed is jouw team eigenlijk? Hoe is het gesteld met de effectiviteit in je team? Is de samenwerking op voldoende niveau of heb je het gevoel (of weet je het zeker…?) dat dingen beter kunnen? TeamQ is een instrument die je antwoord geeft op deze vragen. 

Wat is TeamQ?

TeamQ is een tool die we ook wel de teamtevredenheidstest noemen. Deze teamtest maakt in korte tijd zichtbaar hoe het er met jouw team voor staat. Het is een laagdrempelig online meetinstrument waarmee je in één keer alle relevante informatie uit je team naar boven krijgt om succesvol samen te werken. Wanneer teams behoefte hebben aan een verbetering in de samenwerking op de korte, maar vooral ook op de lange termijn, dan is TeamQ hétinstrument om in te zetten.

Hoe werkt TeamQ?

TeamQ wordt vaak ingezet voorafgaande aan een teamprogramma. De test meet 15 belangrijke thema’s voor succesvol samenwerken verdeeld over de vier dimensies voor effectieve teams;

  • overzicht 4 dimensies TeamQhet bestaansrecht
  • de onderlinge teamdynamiek
  • de inrichting
  • de relevante omgeving.

De kracht van TeamQ is dat elk teamlid zelf aangeeft wat zijn/ haar verlangen is en wat er volgens hen nodig is. Daarmee worden de teamleden medeverantwoordelijk voor de eigen teambuilding.

Wil je uitgebreide informatie, bel of mail gerust.Logo TeamQ

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona