Bevestiging ‘Zitje’

Zitje gemonteerd

Omdat Outing Holland ooit op een fiets ergens in Zuid-Amerika als idee begon, leek het ons passend om onze 25e verjaardag te starten met iets voor op de fiets. Iets met hout en touw, voor achterop…

Hoewel praktisch, voor ons vooral óók symbolisch van aard. Immers, daar waar jij met jouw organisatie onderweg was, zaten we graag bij je achterop om je te helpen je weg te vinden, je koers te bepalen, te houden en/ of waar nodig bij te sturen vanuit de wetenschap dat ‘ervaring leert’. Als het aan ons ligt springen we ook de komende 25 jaar weer graag bij je achterop.

We begrijpen dat je het zitje natuurlijk zo snel mogelijk op je fiets wilt monteren. Daarom hieronder 4 stappen om je op weg te helpen.

Instructie

Plaatje website

1. Haal het lange elastiek tussen de verticale stang en de twee dunnere buizen door
2. Trek aan het elastiek en haal het zitje door het elastiek heen
3. Duw het elastiek zover mogelijk naar beneden (naar het slot toe)
4. Trek het korte elastiek om de achterlamp/reflector heen

Veel fietsplezier!

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland

At Outing Holland you will learn by doing! We believe that experience teaches. That means that – literally and figuratively – bringing people in motion is an effective way to learn.

We support clients in the development and implementation of learning and development programs using various experiential, active work forms, management games and outdoor exercises.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Reviews

Outing Holland scores 9,4 out of 10 based on 14 reviews

Populaire werkvormen