Missie

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten die mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging brengen en houden. Wij streven er naar om leren en ontwikkelen óók leuk te laten zijn zonder dat deelnemers het gevoel krijgen “spelletjes te spelen”. Onze ervaringsgerichte aanpak staat te allen tijde in dienst van de doelen die bereikt dienen te worden.

Hoe het begon

Outing Holland is opgericht in 1991 door Remko Sietsma. Wij zijn groot geworden in outdoortrainingen. In de beginjaren ontwikkelden we een specifieke methodiek van buitentrainen die zich kenmerkt(e) door de inzet van doelgerichte, kortcyclische, niet-zware fysieke, eenvoudige, krachtige opdrachten. Daardoor onderscheidden onze trainingen zich al snel van survivalachtige activiteiten in de Ardennen die in die in de beginjaren zo populair waren. Wil je meer weten over onze fundamenten?, kijk hier even.

Allround bureau

Inmiddels is de outdoormethodiek niet meer weg te denken in het aanbod van onze ervaringsgerichte werkvormen. In de loop der jaren groeide en diversificeerde het aantal werkvormen tot ons huidige programma-aanbod.

Vandaag de dag zijn we een allround trainingsbureau, werkzaam in binnen- en buitenland. Met een kernteam van zeven vaste medewerkers en een warm netwerk van tientallen trainers, procesbegeleiders, adviseurs, instructeurs en begeleiders is onze omvang zo groot als nodig is. Dat stelt ons in staat om in meerdere landen actief te zijn, met zeer grote groepen te werken en een breed dienstverleningspakket aan te bieden dat loopt vanaf een interventie van twee uur tot en met meerjarige opleidingsprogramma’s.

Outing Holland in een notendop

Doelgericht en actiegericht

Confronterend en kritisch

Betrouwbaar

Jarenlange ervaring (sinds 1991)

Creatief, enthousiast en prikkelend

Specialist in ervaringsleren

Breed aanbod werkvormen

Van één dagdeel tot een jarenlang traject

Bel of mail voor meer informatie

Wist je dat…

Logo_Holland_INcompany groot

…we ook een zusje hebben? Ons zusje heet Holland INcompany.

Winnaar Gouden Giraffe 2017

…we winnaar zijn van een Gouden Giraffe 2017 in de categorie Interne Events!

Logo_CRKBO

…onze dienstverlening is geregistreerd bij het CRKBO, waardoor wij in bepaalde gevallen vrij van BTW kunnen factureren.

 

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen