Heb je het nog op je netvlies staan? Misschien proef je de smaak nog in je mond en misschien voel je de warmte van onze nieuwjaarswensen nog in je lijf. Dat laatste hopen wij natuurlijk volop! Toch willen wij je graag herinneren aan het beeld, de smaak en de warmte verpakt in een mooie pizzadoos, door de nieuwste ‘out of the box’ ideeën met je te delen.

Pizza-hoed

 

Wat te denken van een Pizza-hoed, om zelfs regenachtige dagen met humor en vernieuwing tegenmoet te gaan?

 

 

Prull-basket

 

En voor de nodige ontspanning op de werkvloer, is de prull-basket het ideale afleidingsmateriaal!

 

 

Wij hebben ook een heerlijk, innovatieve lekkernij in de box gestopt. Eetbare insecten, ook wel nootjes op pootjes genoemd, marsen op in onze menukeuze en daar wilden wij je vast een voorproefje van geven. Wist jij dat buffalowormen, meelwormen, wasmotlarven en sprinkhanen momenteel het meest populair zijn voor het bereiden van een heerlijke insectenmaaltijd? Benieuwd geworden naar de bereiding van een snack met pootjes? Kijk op Duurzaam insecten eten voor handige tips!

In het kader van heerlijk eten: diegene met het meest ‘out of the box’ idee voor het anders inzetten van een pizzadoos, belonen wij met een gratis diner voor 4 personen, bij de beste pizzeria van Utrecht. Heb jij het gouden idee? Kijk voor inspiratie op ons ‘out of the box’-nieuwsbericht en voor uitleg op onze ‘out of the box’-pagina!