Na 30 jaar nog steeds dé specialist in (ervarings-) leren

Eind december 2021 viel bij trouwe relaties van ons een ‘oude krant’ op de mat. Een originele krant van 27 december 1991, van 30 jaar geleden Het jaar van onze oprichting.

In de krant bespraken we ons 30 jarig jubileum en deden we een bijzonder aanbod! Want we hadden het nog zo mooi bedacht voor 2021, het jaar waarin wij met ons label Outing Holland onze 30e verjaardag zouden vieren. Er lagen plannen en ideetjes voor feestelijkheden, cadeautjes, slingers, borrels, en zo meer. Maar in 2021 zagen we de jubileumplannetjes langzaam maar zeker in de pandemieperikelen verdwijnen. De boel ging weer meermaals op slot.

Koffer A case of Experience

Dat bood ook kansen om weer nieuwe werkvormen te ontwikkelen en ‘out of the box’ te denken. Dat ‘out of the box denken’ vinden we leuk, doen we vaker. Al zo’n 30 jaar. Dit jaar leverde dit een geweldig ‘in the box’ idee op (al zeggen we het zelf ). Beter gezegd; een idee in een koffer. We hebben namelijk onze 30 jaar ervaring in een koffer gestopt en deze is nu beschikbaar voor iedereen.

Meer weten over de ‘Case of Experience’? Je leest het hier

Het was een bizar jaar, 2021, ons 30e jubeljaar. Een jaar om nooit te vergeten. Het was hollen en stilstaan. Of, zoals wij dat zelf graag zeggen; het was een hele ervaring! We zien er naar uit om je de komende jaren van dienst te kunnen (blijven) zijn. Dat doen we graag, al 30 jaar. Maar dat is ook… oud nieuws.

Heb je de krant niet ontvangen?, hier kun je de volledige krant digitaal nog eens openslaan en lezen. Veel plezier daarmee!

Groet,
Team Outing Holland (& Holland INcompany)

Terug naar nieuwsoverzicht >