Nieuwsbrief_juli_2016

Onze ervaringen

Zo vlak voor de zomervakantie maken we graag van de gelegenheid gebruik terug en vooruit te kijken naar onze ‘ervaringen’. Ter informatie en ter inspiratie.

Via deze weg namens Team Outing Holland alvast een fijne vakantie!


 Terugblik: Dag van de teamontwikkeling

Dag_van_de_TeamontwikkelingOp 23 juni jl. organiseerden wij de eerste Dag van de Teamontwikkeling! Samen met onze professionele vrienden van Mensen in bedrijf verzorgde we verschillende workshops analoog aan de vier dimensies voor effectieve teamontwikkeling; het bestaansrecht, de inrichting, de dynamiek en de omgeving.

Voorafgaand aan het evenement vulde elke deelnemer onze nieuwste teamtest TeamY online in. Deze persoonlijke test vormde de basis om mee te doen en mee te kijken langs de lat van de vier dimensies. Met de werkvormen uit de diverse workshop kunnen de deelnemers in hun eigen praktijk direct aan de slag.

Foto’s

Voor een sfeerimpressie van de dag verwijzen we graag naar de foto’s.

Nieuwe editie?

Omdat we veel meer aanmeldingen kregen dan dat we konden plaatsen, hebben we besloten de dag in november andermaal te organiseren. Hou de berichten hierover in de gaten!


Vooruitblik: Zomerfestival Beleef De Zandbak

Beleef_de_ZandbakWe houden van reuring, dat is bij de meesten vast bekend. We kunnen namelijk niet zo goed lang stil zitten. De Dag van de Teamontwikkeling hebben we nog maar nauwelijks achter ons gelaten of we zijn alweer bezig met het volgende mooie event; Beleef de zandbak op 25 en 26 augustus aanstaande.

Het programma

Als ‘founding partner’ zijn we erg trots op dit mooie festival in het voormalige klooster te Zenderen. Dit jaar is het programma nog rijker en waardevoller dan de eerste editie van 2015 en verzorgen wij enkele bijzondere workshops. Wat te denken van…

  • Bassisme; over bassisten en hun grondtoon van leiderschap
  • Lego© Serious Play©; hoe Legostenen helpen bij strategieontwikkeling
  • Santiago de Compostella; over de werking van de pelgrimstocht
  • Verdraaide Organisaties; hoe ondersteunende diensten weer ècht ondersteunend worden
  • Ongewoon goed vergaderen; hoe vergaderen weer leuk en zinvol wordt

Bovenstaande is slechts een kleine opsomming van wat je er zoal treft. Er zijn uiteenlopende doorlopende activiteiten, er is uiteraard een heuse zandbak, maar ook witte en rode wijn, Belgische biertjes, boeken, spellen, een kampvuur en muziek. Ook hebben we dit jaar Leon Giesen – beter bekend als Mondo Leone, filmmaker, muzikant en verhalenverteller – gevraagd om ’s avonds de 25e een optreden te verzorgen rondom het thema ‘kijken, zien en verwonderen’. Dat mag je niet missen.

Doelgroep

Het programma is bedoeld voor HRD professionals, trainers, coaches, adviseurs en verder voor iedereen die iets heeft met leren en ontwikkelen.

Aanmelden

Schrijf je hier in, want ook bij dit evenement gaan de inschrijvingen best hard en.. ‘vol is vol’!

We hopen je te ontmoeten op de 25 of 26 augustus!