Ben jij je bewust van jouw bril op de mensen om je heen?
Deze week gaat er een filmpje van Coca Cola Middle East viral, op dit moment hebben 13,5 miljoen mensen het filmpje bekeken. In het filmpje worden zes mannen met elkaar in een pikdonkere ruimte gezet. Na een voorstelrondje moeten ze van elkaar raden hoe ze eruitzien. Als de zes mannen erachter komen wie wie is, zijn ze sprakeloos. De zeer uiteenlopende types beseffen hoe bevooroordeeld ze normaal gesproken door het leven gaan.

Darkroom, discussie in het donker

Weet je dat wij bij Outing Holland een werkvorm hebben, waarbij je met jouw team ook de dialoog aan kunt gaan in het donker? Weg non-verbale communicatie, weg door elkaar praten. Maar… goed luisteren en nog veel meer. Check onze werkvorm: Darkroom, discussie in het donker.

Dag van de Trainer

Wil je het eerst zelf (zonder jouw eigen team) of als trainer live ervaren? Kom dan naar de Dag van de Trainer op vrijdag 25 september 2015 in Bussum. Remko zal de workshop “Wat wordt er zichtbaar in het onzichtbare” verzorgen. Waarbij je dialogen aan gaat en opdrachten gaat doen. In hoeverre ben je in staat om los te laten en hoe authentiek durf jij te zijn in het donker?