MEER WETEN OVER DE 2023 EDITIE?
Je vindt het hier!

Kom kijken, luisteren, voelen, doen en leren van ervaringen van anderen. Haal uit het programma wat jij nodig hebt of waar jij nieuwsgierig naar bent om samenwerking in teams naar een hoger niveau te tillen. Of je nu teamlid, HR adviseur, leidinggevende, coach, trainer, opleidingsdeskundige of nieuwsgierige bent. Iedereen maakt onderdeel uit van een team… er is altijd wat te winnen. Dus ben je op zoek naar inspiratie of concrete tips waar je zelf mee aan de slag kan, of wil je leren van succeservaringen van onze klanten, kom dan naar deze diverse dag!

Festivaleditie

De tweede editie van de Dag van de teamontwikkeling is opgezet als festival, zodat jij eruit kan halen wat je wilt. Je bepaalt zelf je programma en wanneer je aanschuift (dat kan van 10.00 – 18.00 uur).

Locatie

Bij een festival hoort een inspirerende, creatieve omgeving. En die hebben we gevonden! In en om de prachtige Metaal Kathedraal in Utrecht.

Special Edition mét avondprogramma

Jouw bezoek aan het festival is pas geslaagd als je ook ons speciale avondprogramma bijwoont. Vanuit het dagprogramma kom je via de borrel en een diner (start 18.00 uur) terecht bij een avondprogramma waarin de kracht van samenwerken op een bijzondere manier wordt belicht. Denk aan dans en muziek.

! Tip: moet je de hele dag werken en kan je er overdag niet bij zijn? Je kan ook alleen het avondprogramma bijwonen.


Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.