Teamontwikkeling on demand

Voor het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers verzorgen wij, als mantelpartner, teamontwikkeltrajecten ‘on demand’, waarbij uiteenlopende actieve werkvormen worden ingezet.

Voor een periode van vier jaar beantwoorden wij alle teamontwikkelvragen op operationeel en tactisch niveau. Dat doen wij op ervaringsgerichte wijze, zodat de betrokken medewerkers kunnen reflecteren op hun gedrag en eenvoudig een koppeling kunnen maken naar de eigen werkpraktijk.

De doelstellingen lopen uiteen van teambuilding, het verbeteren van onderlinge communicatie, feedback geven & vragen, leidinggeven en leiding ontvangen tot effectiever samenwerken en verder. Wij zijn vaak bij COA te vinden en daarnaast ook op andere (trainings)locaties in het land, waar wij iedere keer weer een ander programma aanbieden, binnen en/of buiten, maar altijd doelgericht en met een focus op ervaringsleren.

Logo COA

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Populaire werkvormen