Toen C&A haar 175-jarig bestaan wilde vieren met de thema’s; Trots, Teams & Toekomst bedachten wij een concept waarbij alle medewerkers/ teams/ filialen werden uitgenodigd om met hun ‘beste idee voor de toekomst van C&A’ te komen. Gekoppeld aan een leiderschapsontwikkelprogramma ‘coachend leidinggeven’: ‘The C&A Future Challenge’.

Een programma van ruim 10 weken dat uitmondde in een grootschalig evenement waar alle filialen (en het hoofdkantoor) van C&A hun beste idee voor de toekomst van hun organisatie mochten presenteren op een grote heuse ideeënmarkt.

Maar liefst 107(!) teams presenteerde hun ideeën aan de 2.500 aanwezige collega’s en een vakjury. Tijdens de awardshow na afloop werd door de jury in 5 categorieën een winnaar bekendgemaakt. Ook was er een publieksprijs, waarop door collega’s – middels een app – tijdens de markt op was gestemd. De ideeën werden en worden  in de praktijk toegepast.

Dit programma kreeg een Gouden Giraf omdat het werd gekozen tot het beste event van Nederland in 2017 in de categorie interne events (gedragsverandering). We zijn trots op de co-creatie met C&A Nederland en trots op de waardering voor ons idee, het concept en trots op het effect van onze ervaringsgerichte aanpak. Trots om de beste van Nederland te zijn!

Om nog even na te genieten kijken we nog wel eens even naar de aftermovie.

Logo klant C&A

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen