If you want to learn something you can read a book, watch an instruction video, observe others, etc. We add an active component to learning. We literally set people into motion and believe that learning by doing and experiencing is the best way to learn. This way, we make learning both fun and effective.

Below you find the categories of our experiential, active methods.

Teambuilding met inhoud

Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. Er zijn vele verschillende teambuilding programma’s, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.
Lees verder

Outdoor training

Voor het zichtbaar en bespreekbaar maken van gedrag zijn outdoor trainingen ideaal. Outdoor trainingen zijn doelgerichte en krachtige trainingen in de buitenlucht die je ‘raken’. Waar je overigens niet(!) persé sportief voor hoeft te zijn.
Lees verder

Teamontwikkeling

Onze teamontwikkelingsprogramma’s bieden de mogelijkheid om met uiteenlopende thema’s binnen teams aan de slag te gaan. Ter voorbereiding op een programma willen we graag je team leren kennen, horen wat er speelt en inventariseren we wat de verwachtingen zijn.
Lees verder

Management games

Management games kunnen door iedereen worden uitgevoerd. Deze business games of bedrijfssimulaties zijn breed opgezette groepsactiviteiten die de verschillen in gedrag op het gebied van onder meer samenwerken, leiderschap, communicatie blootleggen en bespreekbaar maken.
Lees verder

Persoonlijke ontwikkeling

Veel van onze werkvormen zijn bedoeld voor teams, afdelingen of gehele organisaties, maar we hebben ook programma’s voor persoonlijke ontwikkeling van bijvoorbeeld leiderschapscompetenties.
Lees verder

Overige werkvormen

En dan hebben we nog de categorie overige. Sluiten de hiervoor genoemde type werkvormen niet aan, dan staat hier misschien wel iets tussen... Zo niet. Bel en we denken met plezier mee!
Lees verder

Zit er niet bij wat je zoekt? We denken graag mee om dát te ontwikkelen waar jij naar op zoek bent!

Neem contact op

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen