Met Yopples bouw je letterlijk aan je team(-ontwikkeling)!

Team in actie met YopplesYopples is een werkvorm waarbij je letterlijk en figuurlijk gaat bouwen. Het geeft verdiepend inzicht in de samenwerking en communicatie in teams en groepen. Wie is de architect en wie is de engineer? Wie is de manager? Wie vindt creatieve oplossingen voor complexe problemen en wie raakt gefrustreerd als iets niet lukt? Een ervaringsgerichte werkvorm die interactiepatronen in (grote) groepen snel zichtbaar maakt. Een laagdrempelige werkvorm met onbegrensde leermogelijkheden op het kruispunt van leuk en leerzaam.

De uitvinding

Yopples is een nieuwe Nederlandse vinding. Het materiaal bestaat uit kunststof platen van verschillende vormen met aan de randen speciaal klittenband. De platen ‘klitten’ eenvoudig aan elkaar en zo kun je kleine en grote driedimensionale constructies – tot wel 6 meter hoog – maken. Outing Holland is official partner van Yopples en heeft verschillende programma’s ontwikkeld voor training en opleiding.

De thema’s

Benieuwd hoe deze werkvorm bij jouw organisatie in kunnen zetten? Er zijn uiteenlopende thema’s waar deze werkvorm de ontwikkeling van jouw team kan versterken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Samenwerking & teambuilding
  • Communicatie
  • AfstemmingLogo Yopples
  • Lean
  • Projectmatig werken
  • Leiderschap
  • Out of the box denken

We denken natuurlijk graag met je mee om met Yopples aan je team te bouwen.

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona