Deze activiteit is coronaproof! Hoe? Klik hier.

Dieren kunnen ons gedrag prachtig spiegelen. Dat is het uitgangspunt van de actieve werkvorm Werken met dieren (paarden, schapen, honden)

Dit teambuildingprogramma vormt een confronterende vorm van ervaringsleren. Het gedrag van de dieren als reactie op de deelnemers geeft waardevolle inzichten in samenwerking, leiderschap en communicatie. Op een heel natuurlijke manier ontdek je via de dieren talenten en valkuilen.

Het is mogelijk om dit teambuildingprogramma met verschillende dieren te doen. Wij hebben ervaring met honden, paarden en schapen. Deze werkvorm kan zowel op persoonlijk als op teamniveau ingezet worden.

Centrale thema’s bij Werken met dieren zijn:Training met dieren

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona