Teambuilding die ontketent!

Ga zoveel mogelijk unieke samenwerkingsuitdagingen aan en bevrijd zo snel en effectief mogelijk een groep bekende gevangen! Dat is de missie waar teams voor komen te staan bij deze interactieve managementgame; The Prisoners Dilemma!

The Prisoners Dilemma is een grootschalige integrale samenwerkingsgame voor groepen (van 20 tot 80 personen) die plaatsvindt in en om Prison Island te Maarssen.

Hoe ziet de werkvorm eruit?

Prison IslandPrison Island is een heus cellencomplex met fysieke, technische en tactische opdrachten. Iedere cel heeft zijn eigen kenmerkende opdracht en moeilijkheidsgraad. In het cellencomplex zitten ook 10 beroemde gevangen opgesloten. Teams worden opgedeeld in drie kleinere groepen: interventieteams, inlichtingenteams en een mission control team. Lukt het deze drie teams om gezamenlijk alle opdrachten te volbrengen en de gevangen te bevrijden? Een lastige klus die alleen geklaard kan worden door intensief met elkaar samen te werken. En dat valt niet altijd mee…

Thema’s

Prison Island is een krachtige metafoor voor organisaties waar:

  • eigen belang voor gezamenlijk belang gaat
  • eilandjes, kolommen of koninkrijkjes zijn
  • communicatielijnen lang zijn
  • vertrouwen onvoldoende verzorgd is
  • veranderen vaak ver weg is en liefst door anderen moet gebeuren
  • men het lerend vermogen verder wil ontwikkelen
  • men op zoek is naar (nieuwe) energie om het professionele plezier te vergroten

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen