Deze activiteit is coronaproof!

Samenwerken op afstand met portofoonSamenwerken op afstand geeft de nodige uitdagingen. Hoe ga je daar mee om? We helpen je met effectiever samenwerken op afstand in corona tijden en daarna. 

Met behulp van uiteenlopende werkvormen, gaan meerdere kleine teams zowel binnen als buiten actief met elkaar aan de slag met één gezamenlijke uitdaging onder tijdsdruk. Ieder team heeft een eigen ‘werkveld’ en kan niet op het terrein van de ander komen. De communicatie tussen de teams van binnen en buiten kan plaatsvinden via…… telefoon, portofoon, beeldbellen of ‘gewoon’ via de offline ontmoeting.

Wat werkt het beste en welk belang prevaleert; het eigen teambelang of het gezamenlijk belang? Bijvangst is het antwoord op de vraag: Wordt samenwerken makkelijker of moeilijker als de afstand tot elkaar toeneemt?

Nieuwsgierig?

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona