Deze activiteit is coronaproof!

Er zijn vele vormen van nieuw werken. En daarbij worden ook veel termen gebruikt, waarbij Het Nieuwe Werken wellicht de meest gehoorde is. Feit is dat er de laatste jaren veel veranderingen zijn (in de markt, de vraag van de klant e.d.) waar organisaties zich op willen aanpassen. Dat vraagt aandacht voor teamontwikkeling: hoe willen en kunnen wij nieuw samenwerken? Wat vraagt dit van medewerkers en leidinggevende?

Outing Holland heeft een teambuilding ontwikkeld, waarbij middels ervaringsleren de dialoog opgestart wordt. Deelnemers worden bewust gemaakt van de huidige manier van samenwerken. In hoeverre is het huidige gedrag effectief binnen de veranderende omgeving?

Nieuw Werken = Nieuw Samenwerken is onder andere geschikt als de volgende thema’s spelen:

  • verwachtingen delen
  • dialoog opstarten
  • vertrouwen vs controle
  • eigen verantwoordelijkheid

Neem contact op Bel ons

Een voorbeeld? Natuurlijk! Bekijk hoe wij de Gemeente Rotterdam geholpen hebben.

Logo Gemeente Rotterdam

 

 

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona