Deze activiteit is coronaproof! Hoe? Klik hier.

Het Nieuwe Werken en nieuwe manieren van werken vragen om nieuw leiderschap. Samenwerken, verbinding maken, communiceren en afstemmen, het verandert allemaal als je organisatie andere manieren van werken introduceert. Vaak gaat HNW gepaard met Werken op afstand en minder contactmomenten.

Als leidinggevende hoor je termen als ‘meer verantwoordelijkheid geven’. Van verplichten tot verleiden. En vooral vertrouwen. Zaken die ervoor zorgen dat je huidige stijl van leidinggeven ook wat aangepast kan worden. Dat jij als effectief mens in deze veranderingen misschien even niet het meest effectief bent.

Leer een nieuwe, effectieve stijl ontwikkelen. Een programma met praktijkgerichte casussen waarin je experimenteert met nieuw leiderschap. De casussen zijn toegespitst op de specifieke context van jouw organisatie. Leren door ervaren. Je krijgt theoretische handvatten voor onder andere het sturen op output en het maken van resultaatgerichte afspraken.

Knop voor Nieuw leiderschapThema’s die onder meer aan bod komen:

  • van verantwoording naar vertrouwen
  • van verplichten naar verleiden
  • van inspanning naar resultaat
  • outputsturing en de managementtrechter
  • sturen op afstand
  • veranderen van patronen.

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona