Een leerzame game, ook voor niet-technici! Deze managementgame is ontwikkeld voor teams die hun samenwerking in een competitieve omgeving onder de loep willen nemen. Bij de F1 Challenge krijgen teams de opdracht om een versnellingsbak van een Formule 1 wagen optimaal af te stemmen.

Aan de hand van uitgebreide documentatie en een presentatie van een expert gaan de teams met en tegen elkaar aan de slag. Vanuit de competitiedynamiek wordt een beroep gedaan op samenwerkingskracht. Wat levert het beste resultaat op? Competitie of juist coöperatie? Slotstuk van deze managementgame is de spannende afsluitende F1-race waarbij de teams kunnen zien hoe hun bolides het circuit afleggen. The winner takes it all!

Deze managementgame is zeer geschikt voor teams die te maken hebben met presteren onder druk in een competitieve omgeving. Teamleden die gebrek aan tijd en persoonlijke ‘key performance indicators’ aanvoeren als argumenten om vooral niet samen te hoeven werken en daardoor het wiel telkens opnieuw uitvinden, ervaren in deze game dat het ook effectiever kan. Voor het spelen van de F1 Challenge hoef je niet technisch geschoold te zijn; inzicht in groepsprocessen kan je beter tot dienst zijn!

Snel schakelen: bel of mail
Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen