Deze activiteit is coronaproof!

Wie na 2010 in Kaapstad is geweest, heeft vast de grote rode Crateman ontmoet: een torenhoog mensfiguur, opgebouwd uit duizenden rode kratten. Over de gehele wereld zijn Crateman-figuren te vinden, gemaakt van eenvoudige kratten. Hangend aan gebouwen in steden, opgesteld langs spoorlijnen, zittend aan de waterkant of zomaar ergens als onverwachte interventie in het niets.

Een Crateman is er opeens en verdwijnt vaak net zo snel weer. Een Crateman geeft uiting aan wat de bouwers willen vertellen. Geïnspireerd door de creativiteit van de Zuid-Afrikanen en andere Crateman-bouwers hebben wij Crateman als actieve werkvorm voor training en teambuilding ontwikkeld. Voor teams die graag grote samenwerkingsklussen oppakken, creatief en anders dan anders. Het bouwen van constructies en verbinden staat centraal.

Elke constructie – mens of object – vertelt het verhaal van de deelnemers: wat is onze identiteit; wat zijn onze dromen; waar willen we afscheid van nemen; hoe ziet onze klant eruit enzovoorts. Een Crateman maakt indruk en valt op. Daarom krijgen deze objecten vaak een plekje in of aan het gebouw waar de bouwers werken. De kracht van de werkvorm wordt uiteraard mede bepaald door de wijze waarop betekenis wordt gegeven aan het bouwwerk. We noemen onze programma`s niet voor niets leerzame teambuilding.

Create one! Dit programma is in te zetten bij onder meer de volgende thema’s:

  • strategieontwikkeling
  • out of the box denken
  • logistieke onderwerpen
  • teambuilding

Neem contact op Bel ons

Benieuwd hoe de inzet van deze werkvorm eruitziet? Bekijk de casus van Vattenfall en krijg er iets meer feeling bij!

Logo klant Vattenfall

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona