Nieuw logo Mensen in Bedrijf

Mensen in bedrijf
Procesbegeleiders / Consultants / Coaches

Mail Mensen in Bedrijf
LinkedIn

Wij werken ook veel en graag samen met procesbegeleiders, teamconsultants en teamcoaches van onze partner: Mensen in Bedrijf. Enkelen daarvan vind je hieronder met een korte beschrijving:

JJacoaco van der Schoor

Jaco is organisatiepsycholoog. Naast procesbegeleider en teamontwikkelaar is hij ook auteur van diverse managementboeken.

Thijs RijnbergenThijs Rijnbergen

Thijs brengt mensen op een prettige manier met elkaar in gesprek over samenwerken en persoonlijke ontwikkeling. Hij is een bevlogen procesbegeleider.

IngeInge Smak-Hemmes

Inge is teamtrainer en procesbegeleider en gelooft dat iedereen op zijn eigen manier waardevol is. Ze streeft naar het inzetten van mensen op hun sterke punten om zo samen bij te dragen aan het groepsproces.

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen