Jeroen Frerichs
Trainer / Procesbegeleider / Coach

Mail Jeroen
LinkedIn

Jeroen is actief op het snijvlak van mens en organisatie in profit en non-profit organisaties.

In zijn werk wordt hij geïnspireerd door ‘het raamwerk’ van het denken van de deelnemers te openen. Nieuwe inzichten leiden volgens hem tot nieuwe uitzichten. Maar je kunt inzichten niet afdwingen of opleggen. Daarom gebruikt hij graag de weg van de geleidelijkheid, oefeningen waarlangs het inzicht als vanzelf ontstaat.

Jeroen is gespecialiseerd in verzuimmanagement en competentiemanagement. Voor Outing Holland verzorgt hij voornamelijk trainingen op het gebied van leiderschap en management, samenwerking, communicatie en cultuurvorming. Daarnaast houdt hij zich bezig met de begeleiding van veranderingsprocessen.

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona