Samen continu verbeteren

Gemeente ‘s-Hertogenbosch is ervan overtuigd dat organisatieontwikkeling persoonlijke ontwikkeling betekent. Als medewerkers hun eigen ontwikkeling serieus nemen dan ontstaat groei van het vakmanschap. Hiermee zijn uiteindelijk de inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch geholpen.

In opdracht van en in co-creatie met de gemeente ontwikkelden we een grootschalig programma onder de noemer ‘Samen continu verbeteren’ voor alle ruim 2000 medewerkers.

Vanuit verschillende invalshoeken ging men met elkaar (leidinggevenden, teams, afdelingen) aan de slag met het voeren van ‘het goede gesprek’. Samen ontdekken en experimenteren om de onderlinge interactie blijvend te verbeteren. Een hands-on programma van steeds korte leuk-leerzame interventies die dicht tegen de dagelijkse behoefte van de deelnemers en de dagelijkse werkpraktijk aanliggen.

Omdat iedereen deelneemt ontstaat er gemeenschappelijke taal die zich niet laat vangen in procedures of formats, maar die ervoor zorgt dat zaken als aanpreken, besluitvorming, conflicten, professionele communicatie, et cetera een vitaal onderdeel wordt van het collectieve onderhoud van het professionele plezier binnen en buiten de gemeentelijke burelen.

Logo s-Hertogenbosch

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona