De samenhang van afstand

Het European Patent Office (EPO) ons een teambuilding te verzorgen, waarbij het effectief communiceren op afstand, in meerdere talen, centraal stond.

Wij ontwierpen daarop de leuke en leerzame teambuilding: Do’s & Drones. Verschillende ‘continenten’, verspreid over een groot (indoor-) terrein, kregen de opdracht om reddingsteams samen te stellen die ‘risicovolle reddingen’ moesten uitvoeren, met behulp van drones. Welk continent levert het beste reddingsteam dat op afstand de ingewikkelde reddingen/manoeuvres met drones uitvoert?

Een competitie waarbij de meest lastige, zelf gebouwde, hindernissen, met drones ‘genomen’ moeten worden. Effectief, kort en krachtig met elkaar communiceren en uiteindelijk een gedragen collectief besluit nemen, leverde voldoende stof tot reflectie op. En ook nog bijvangst over leiderschap, sturing en vertrouwen versus controle.

Logo EPO

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona