De samenhang van afstand

Het European Patent Office (EPO) ons een teambuilding te verzorgen, waarbij het effectief communiceren op afstand, in meerdere talen, centraal stond.

Wij ontwierpen daarop de leuke en leerzame teambuilding: Do’s & Drones. Verschillende ‘continenten’, verspreid over een groot (indoor-) terrein, kregen de opdracht om reddingsteams samen te stellen die ‘risicovolle reddingen’ moesten uitvoeren, met behulp van drones. Welk continent levert het beste reddingsteam dat op afstand de ingewikkelde reddingen/manoeuvres met drones uitvoert?

Een competitie waarbij de meest lastige, zelf gebouwde, hindernissen, met drones ‘genomen’ moeten worden. Effectief, kort en krachtig met elkaar communiceren en uiteindelijk een gedragen collectief besluit nemen, leverde voldoende stof tot reflectie op. En ook nog bijvangst over leiderschap, sturing en vertrouwen versus controle.

Logo EPO

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona