Ontdekken van & experimenteren met leiderschap

Veel van onze opdrachtgevers hebben programma`s rondom leiderschap. In het programma Leren Leiden van De Baak bijvoorbeeld, ervaren de deelnemers wat leidinggeven is en hoe ze sturing kunnen geven aan hun succes als leidinggevende. Men krijgt ervaring in hoe het is om leider te zijn, inzicht in krachten en valkuilen, en men ontwikkelt een eigen visie op leiderschap.

In aanvulling op het cognitieve leren, bieden wij de ervaringsgerichte module in nauwe samenwerking met de begeleiders van de Baak. Alle deelnemers krijgen de kans om aan de slag te gaan met hun ontwikkelpunten op het gebied van leiderschap.

Om de deelnemers te laten ontdekken, te experimenteren of gedeeltelijk zelfs te demonstreren op het gebied van leiderschap, selecteren wij outdoor opdrachten die specifiek aansluiten op elk persoonlijk leerdoel. In deze leiderschapstraining fungeert de leergroep als collega medewerkers. Uiteraard worden inzichten gedeeld, zorgvuldig nabesproken en gekoppeld aan diverse leiderschapstheorieën.

Logo de Baak

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona