Het cement van teambuilding

Al jaren weet Capgemini ons te vinden voor leerzame teambuilding. Het is mooi om te ervaren dat na al die jaren iedereen zich nog helder voor de geest kan halen wat het effect van een training was. Nadat wij ooit voor een team van Capgemini zelf een teamtraining gedaan hebben, zoeken deze consultants en hun collega’s ons regelmatig op om een training te verzorgen voor hun klanten, waarbij ervarend leren centraal staat.

Ervaringsleren wordt soms ingezet als teambuilding, maar vaker is het een serieus element om groepsprocessen onder het vergrootglas te leggen en te bespreken. Onze teamcoach trekt samen op met de consultant van Capgemini. Het ervarend leren, met bijvoorbeeld outdoor opdrachten of een managementgame, vormt de expertise die wij toevoegen. Zo hebben wij bijvoorbeeld samen teams van Heineken begeleidt, en ook een bouwbedrijf.

Logo Capgemini

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen