Leadership development zonder grenzen

Topmanagers van Boskalis volgden een grootschalig internationaal leadership development programma, dat een jaar duurde en in verschillende landen plaatsvond. In samenwerking met diverse interne en externe partners, ondersteunden wij Boskalis bij de ontwikkeling en implementatie van ervaringsgerichte interventies.

Voor dit programma ontwikkelden en verzorgden wij uiteenlopende werkvormen, opdrachten, indoor- en outdoor-managementgames, waarbij wij telkens gebruikmaakten van de lokale omstandigheden. Die wisselden nogal, want behalve in Nederland verzorgden wij ook alle programma’s in het winterse Zweden en het tropische Panama.

Een omvangrijk en intensief programma, waarbij met een grote diversiteit aan werkvormen (o.a. Filmfabriek, City Discovery, Leerling in Leiderschap, Cross Cultural Diversity, Nautische opdrachten, Iglo Dialoog, The heroes journey en Worldcafé) verdieping plaatsvond op thema’s als: leiderschapsontwikkeling, persoonlijke verdieping, internationale samenwerking en verandermanagement.

Logo Boskalis

 

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Populaire werkvormen