Individuele leerdoelen ontdekken

Elk programma valt of staat met een goed voortraject. Dat geldt in het bijzonder bij programma’s waarbij individuele leerdoelen een rol spelen (meer hierover lees je in onze werkwijze).

Dat was het geval met de Young Talents van A.S. Watson. A.S. Watson Health & Beauty Benelux is marktleider in de health & beautymarkt met winkelformules als Kruidvat, Trekpleister en Ici Paris.

Om hun Young Talents te laten ontdekken wat hun leerdoelen zijn, ontworpen wij voor elke deelnemer een korte outdooropdracht. Zo leerden zij elkaar beter kennen als intervisiegroep. Daarnaast hielpen de outdooropdrachten hen om hun eigen leerdoelen aan te scherpen.

Logo A.S.Watson

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen