Individuele leerdoelen ontdekken

Elk programma valt of staat met een goed voortraject. Dat geldt in het bijzonder bij programma’s waarbij individuele leerdoelen een rol spelen (meer hierover lees je in onze werkwijze).

Dat is het geval met de Young Talents van A.S. Watson. A.S. Watson Health & Beauty Benelux is marktleider in de health & beautymarkt met winkelformules als Kruidvat, Trekpleister en Ici Paris.

Om hun Young Talents te laten ontdekken wat hun leerdoelen zijn, ontwerpen wij voor elke deelnemer een korte outdooropdracht. Zo leren zij elkaar beter kennen als intervisiegroep. Daarnaast hielpen de outdooropdrachten hen om de eigen leerdoelen aan te scherpen.

A.S. Watson Group

 

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona