Om iets te leren kun je een boek lezen, een instructiefilmpje bekijken, kijken hoe een ander het doet, etc. Wij voegen actie toe aan leren. We zetten mensen – letterlijk – in beweging met onze werkvormen, omdat zelf doen, ervaren, volgens ons de beste leermethode is. Zo maken we leren leuk én effectief.

Hieronder staan de categorieën van onze ervaringsgerichte, actieve werkvormen.

Leerzame teambuilding

Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. Er zijn vele verschillende teambuilding programma’s, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.
Lees meer

Management games

Management games kunnen, in weerwil van de naam, door iedereen worden uitgevoerd. Deze business games of bedrijfssimulaties zijn breed opgezette groepsactiviteiten die de verschillen in gedrag op het gebied van onder meer samenwerken, leiderschap, communicatie blootleggen en bespreekbaar maken.
Lees meer

Outdoor training

Voor het zichtbaar en bespreekbaar maken van gedrag zijn outdoor trainingen ideaal. Outdoor trainingen zijn doelgerichte en krachtige trainingen in de buitenlucht die je ‘raken’. Waar je overigens niet(!) persé sportief voor hoeft te zijn.
Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling

Veel van onze werkvormen zijn bedoeld voor teams, afdelingen of gehele organisaties, maar we hebben ook programma’s voor persoonlijke ontwikkeling van bijvoorbeeld leiderschapscompetenties.
Lees meer

Teamontwikkeling

Onze teamontwikkelingsprogramma’s bieden de mogelijkheid om met uiteenlopende thema’s binnen teams aan de slag te gaan. Ter voorbereiding op een programma willen we graag je team leren kennen, horen wat er speelt en inventariseren we wat de verwachtingen zijn.
Lees meer

Zit er niet bij wat je zoekt? We denken graag mee om dát te ontwikkelen waar jij naar op zoek bent!

Neem contact op

Populaire werkvormen