Yolanda SlootYolanda Sloot
Organisator / Duizendpoot / (Mee)denker

Mail Yolanda
LinkedIn

Ervaring leert?

Ervaring leert betekent voor mij leren door te doen! Ik kan nog zoveel boeken lezen en theorieën kennen, maar door te ervaren blijven dingen bij mij echt hangen. Sinds ik bij Outing Holland werk ben ik me veel bewuster van het feit dat we ons hele leven al op deze manier leren, vaak zonder het te beseffen. Soms vind ik leren door te ervaren spannend, want als denker wil ik graag alles vooraf uitgedacht hebben. Maar ook hier geldt hoe vaker ik ga ‘doen’ in plaats van alleen denken, hoe meer ik ervan leer.

Expertise

Als projectcoördinator bij verschillende organisaties heb ik ervaring opgedaan in plannen en organiseren. Of het nu gaat om het plannen van mijn werkzaamheden, projecten, personeel, trainingsprogramma’s of een stedentrip, niks leukers dan plannen! Maak me gerust ’s nachts wakker voor het maken van een draaiboek en sta op de rem als ik doorsla (dit is thuis wel eens nodig…). Niet alles is te plannen/te organiseren daar ben ik me van bewust, maar als je een keer voor een uitdaging staat…

Ik en mijn werk

In mijn dagelijkse werkzaamheden als officemanager/ duizendpoot is plannen en vooral organiseren ook van belang. Zo houd ik me bezig met het inplannen van bijvoorbeeld personeel en het verzorgen van marketingactiviteiten. Maar ook het organiseren van mijn eigen werk is van belang om deze afwisselende functie goed uit te kunnen voeren.

De afwisseling is wat mijn werk zo leuk maakt. Op een gemiddelde werkdag kan ik zowel bezig zijn geweest met het laden van GPS-en, de administratie, het maken van een nieuwsbrief als ook het voorbereiden van een programma. Geen dag is saai. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan hier blijven leren en ervaren.

Eigen – Aardigheden

De karaktereigenschappen die je van mij terug zal zien in mijn werk zijn mijn oplossingsgerichte en empathische vermogens. Ik denk graag mee op zoek naar een geschikte oplossing. Mensen omschrijven mij vaak als zorgzaam en met mijn achtergrond in de eventbranche heb ik ook gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Passies

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om nieuwe restaurantjes te ontdekken, festivals te bezoeken en zo nu en dan lekker met de wind in de haren te zeilen. Als je me niet in Nederland treft is de kans groot dat je me in Frankrijk kunt vinden. Dan ben ik daar aan het genieten van het lekkere eten, de cultuur, de geuren, mooie klanken en de natuur.

Eigen – Wijsheid

In de tijd dat ik officemanager/ duizendpoot ben, heb ik geleerd hoe belangrijk feedback vragen en geven voor mij is. Het zorgt ervoor dat ik kan blijven groeien en ontwikkelen en biedt een eerlijke/open relatie met mijn medemens. Aandacht voor elkaar is hierbij voor mij een belangrijke drijfveer.

Populaire werkvormen