Met hart en handen leidinggeven

FrieslandCampina kwam bij ons met de vraag of wij een bijdrage konden leveren aan hun Leadership Days. Meerdere keren per jaar komt de top 100 van leidinggevenden van de Cheese, Butter & Milkpowder business group bij elkaar, om aandacht te besteden aan het waarmaken van de gestelde leiderschap ambities.

Voorafgaand aan het programma was al veel gesproken over de ambities. Doel van de outdoor leiderschapstraining was het tot uiting brengen van de reeds aanwezige vaardigheden, om de vooraf vastgestelde ambities waar te maken. Voor elke leidinggevende was op basis van de eigen leerdoelen een outdoor opdracht op maat gemaakt. Zo kon iedereen ervarend leren waar hij of zij stond ten opzichte van de ambities. Deelnemers werden uit hun comfortzone gehaald, door te focussen op ‘hart en handen’ in plaats van het bekende en veilige ‘hoofd’. Uiteraard zijn de opgedane inzichten direct vertaald naar de dagelijkse praktijk. Een paar maanden na deze interventie hebben onze teamcoaches de teams samen met Deloitte begeleidt bij het opzetten van een teamactieplan.

Logo Capgemini

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen